Dj Antipop (Telepopmusik), la Bucureşti (Galerie Video)

Dj Antipop (Telepopmusik) va concerta pe 12 septembrie la Bucureşti, la clubul Fabrica, în cadrul unui nou eveniment “Blame it on London”, informează organizatorii.

34 afișări
Imaginea articolului Dj Antipop (Telepopmusik), la Bucureşti (Galerie Video)

Dj Antipop (Telepopmusik), la Bucureşti

Originar din Franţa, Dj Antipop al celebrei formaţii Telepopmusik, va aduce la Bucureşti un Dj set hipnotizant, muzică electronică sofisticată şi beaturi inovatoare.

Telepopmusik, cunoscuţi şi pentru soundtrackurile unor seriale ca C.S.I., Nip Tuck, The L World, au vândut primul lor album “Genetic Wotld” (2002) în mai mult de 250.000 de exemplare.

Au fost  nominalizaţi la Grammy-urile franceze – Les Victoires de la Musique Awards (best electronic album), dar şi la US Grammy Awards (best dance track).

În cadrul evnimentului organizat la clubul Fabrica va mai putea fi urmărit şi Ben Mono, un “dj la cerere”, care va aduce ritmuri de bit-hop, ce combină hip-hop-ul pur cu electro, depăşind barierele între muzica old school şi new school electronică.

Alături de ei, ca warm-up este invitată Kissey Asplund, noua senzaţie a muzicii soul suedeze.

 “Blame it on London” este o serie de evenimente deja cunoscută  în cluburile din Londra, Stockholm, Barcelona, Paris, Berlin, având ca principal obiectiv promovarea scenei londoneze la nivel european.

Telepopmusik - "Smile"

Ben Mono - "Protection"

Kissey Asplund - "Fuss'n'fight"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici