DJ-i din mai multe oraşe vor mixa în camioane la Parada Delahoya

DJ-i din Cluj, Braşov, Satu Mare, Bacău şi Baia Mare vor mixa în camioane la Parada Delahoya, care se va desfăşura în 31 mai şi va parcurge un traseu de cinci kilometri prin Cluj-Napoca.

49 afișări
Imaginea articolului DJ-i din mai multe oraşe vor mixa în camioane la Parada Delahoya

DJ-i din mai multe oraşe vor mixa în camioane la Parada Delahoya

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de organizatorii evenimentului, parada va începe din faţa Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca şi va urma traseul: Strada Napoca, Bulevardul Eroilor, Piaţa Avram Iancu, Calea Dorobanţilor, Sensul Giratoriu Mărăşti, Strada Aurel Vlaicu, Calea Traian Vuia, destinaţia fiind Aeroportul Cluj-Napoca.

Parada va fi formată din două camioane şi trei autoturisme, iar întregul traseu are o lungime de circa cinci kilometri.

Pe tot parcursul traseului, vor mixa, în camioane, DJ-ii Zino, Lektronikumuz, Filipash, Axx, Robby Jay, B-Noise, A.L.C.A.

DJ Zino, din Cluj, a început activitatea în muzica electronică din anul 1999, ca şi producer în proiectul "DJ's revolution", împreună cu Remy Sipos, având prima apariţie la un festival în Satu Mare. În anul 2001, activitatea grupului se întrerupe. Din 2003, Zino investeşte în două pickup-uri technics şi începe activitatea ca DJ.

Un alt clujean, Filipash, a descoperit muzica electronică prin intermediul postului MTV, unde se difuza emisiunea "Party zone", dar şi prin petrecerile săptămânale din "Bianco & Nero", numit, în 1996, "Raveoteca". Astfel, după mulţi ani de dansat la party-uri, a decis că pasiunea lui pentru muzica electronică trebuie să meargă şi mai departe, apucându-se de mixat şi sperând ca va putea, la rândul său, să-i determine pe alţii să îndrăgească aceasta muzică. A mixat cu o serie de DJ străini şi este co-organizator al Stereo Events, precizează sursa citată.

Festivalul Delahoya va începe vineri, prin două petreceri: Main Warm Up Party, în clubul Midi şi Underground Party, în clubul Melody. Sâmbătă, de la ora 15.00, va avea loc Parada Delahoya 2008, care va dura trei ore. Începând cu ora 18.00, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va avea loc evenimentul principal al festivalului Delahoya, constând în concertul DJ-lor Mihai Popoviciu (Sibiu), Philipp M. Straub (Viena) şi Julian (Ungaria), până la ora 7.00 dimineaţa. Festivalul se va încheia cu un after-party care va avea loc duminică, tot în clubul Midi, cu invitaţi speciali Junckie si Hawky (Ungaria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici