DJ Tiesto promite fanilor un "set grandios" de piese mixate, la CokeLive Peninsula

DJ-ul olandez Tiesto a promis publicului Festivalului CokeLive Peninsula, printr-un mesaj video, un "set grandios" de piese mixate la evenimentul care va avea loc la Târgu Mureş, în perioada 23 - 26 iulie.

34 afișări
Imaginea articolului DJ Tiesto promite fanilor un "set grandios" de piese mixate, la CokeLive Peninsula

DJ Tiesto promite fanilor un "set grandios" de piese mixate, la CokeLive Peninsula (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de organizatorii festivalului, promisiunea, făcută prin intermediul unui mesaj video, a fost postată pe site-ul festivalului, www.peninsula.ro.

"Salut Peninsula! Sunt Tiesto şi de-abia aştept să mixez un set grandios pentru voi, pe 24 iulie. Ne vedem cu toţii acolo!", le-a transmis DJ Tiesto fanilor săi.

DJ Tiesto, unul dintre capetele de afiş ale festivalului din acest an, va ajunge la Târgu Mureş pe 24 iulie, direct din Mallorca, şi va mixa timp de trei ore, la cea de-a şaptea ediţie a CokeLive Peninsula.

Show-ul, care se va desfăşura pe cea mai mare scenă a Festivalului CokeLive Peninsula, "promite a fi cea mai mare petrecere de muzică electronică în aer liber pe care a văzut-o vreodată Târgu Mureş", susţin organizatorii.

Potrivit sursei citate, "setul" de trei ore pe care îl aduce Tiesto la CokeLive Peninsula a fost încercat în Los Angeles, în ţara sa natală, Olanda şi în Marea Britanie, bucurându-se de succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici