Doar azi: Şampania oficială a Campionatului Mondial la un preţ special

Unvinpezi.ro ţi-a pregătit o ofertă specială pentru şampania ce va fi deschisă duminică de către echipa câştigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal!

87 afișări
Imaginea articolului Doar azi: Şampania oficială a Campionatului Mondial la un preţ special

Doar azi: Şampania oficială a Campionatului Mondial la un preţ special

Doar astăzi, poţi cumpăra pe Unvinpezi.ro  ediţia specială a şampaniei Taittinger Brut Reserve la doar 179 de lei. Vei economisi astfel 65 de lei faţă de preţul produsului într-un magazin obişnuit!

Şampania Brut Reserve, a Casei Taittinger, a fost desemnată drept şampania oficială a acestui campionat. Cu această ocazie deosebită, sub sloganul „THE WORLD IS A BALL! THE WORLD IS A BUBBLE!”, Casa Taittinger a creat pentru clasicul său cuvee o etichetă deosebită. Este prima etichetă de şampanie 3D din lume – vizibilă fără ochelari speciali. Şampania este caracterizată printr-o perlare fină, abundentă şi se remarcă prin arome de cireşe albe, flori de salcâm şi miere, încununate de senzaţii vegetale. Vinul dezvoltă senzaţii fine de coajă de măr, grapefruit şi sâmburi de măr, care evoluează pe final într-un amestec de cireşe şi seminţe de susan. Recomandăm a fi servit rece, alături de deserturi fine şi de golurile echipei preferate! 

Unvinpezi.ro te ajută să descoperi şi să testezi noi vinuri de calitate oferindu-ţi posibilitatea de a cumpăra produse de top ce se vând la un preţ promoţional şi într-o cantitate limitată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici