Doi soţi din Irlanda vor candida unul împotriva celuilalt la alegerile generale din opt februarie

Doi soţi vor candida unul împotriva celuilalt în cadrul alegerilor generale din Irlanda care se vor desfăşura pe data de 8 februarie, relatează The Guardian.

450 afișări
Imaginea articolului Doi soţi din Irlanda vor candida unul împotriva celuilalt la alegerile generale din opt februarie

Sursa FOTO: Facebook

Holly Cairns, social-democrată, candidează împotriva partenerului ei, Christopher O'Sullivan, candidatul paridului Fianna Fáil, pentru un loc în circumscripţia Cork South-West.

„Evident, pornim ca o casă ân flăcări mai ales pe plan personal, nu atât din punct de vedere politic”, a declarat Cairns pentru cotidianul irlandez Echo. "Totul este permis în dragoste şi în război. Să înceapă jocul", a adăugat ea.

Cairns a fost aleasă anul trecut consilier în districtul Cork din partea social-democraţilor, un mic partid de stânga. În timp ce, O'Sullivan a terminat pe primul loc, candidând din partea formaţiunii Fianna Fail, un partid de centru, şi a devenit primar al consiliului.

În ciuda relaţiei lor, partidele lor i-au selectat pentru a candida pentru locurile din Dáil la alegerile generale din 8 februarie.

Cairns a refuzat să vorbească despre confruntarea cu partenerul său, dar a vorbit despre necesitatea reformei în domeniul sănătăţii şi a alternativelor din stânga. „Există o întreagă gamă de oameni din West Cork care doresc o opţiune progresistă”, a declarat ea.

Există posibilitatea ca aceasta poveste să aibă in final fericit: circumscripţia electorală are trei locuri, astfel încât ambii soţi ar putea obţine un loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici