Ducesa Catherine a angajat un bodyguard pentru a se proteja contra fotografiilor umilitoare

Ducesa Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii, a angajat un bodyguard care are misiunea de o proteja de paparazzi, asigurându-se că fotografiile acestora nu conţin detalii umilitoare pentru familia regală, afirmă presa britanică.

592 afișări
Imaginea articolului Ducesa Catherine a angajat un bodyguard pentru a se proteja contra fotografiilor umilitoare

Ducesa Catherine (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Acel bodyguard a fost angajat la doar o săptămână după scandalul generat de apariţia unei fotografii cu posteriorul dezgolit al ducesei Kate, în timpul unei vizite efectuate de aceasta în Australia şi Noua Zeelandă alături de prinţul William. Ducesa a avut parte de mai multe neplăceri de ordin vestimentar în ultimele luni, însă publicarea acelei fotografii jenante a fost picătura care a umplut paharul. Angajarea unui bodyguard se înscrie în acţiunile întreprinse de familia regală britanică pentru a preveni producerea în viitor a unor astfel de situaţii stânjenitoare, citată de examiner.com.

Potrivit unui articol publicat în Christian Post, luni, bodyguardul a fost angajat special pentru a o proteja pe ducesa de Cambridge.

"Acel incident reprezintă o reminiscenţă a celor mai grave excese comise de paparazzi în timpul vieţii prinţesei Diana şi, din acest motiv, este incidentul care i-a supărat cel mai tare pe ducele şi pe ducesa de Cambridge", au declarat prinţul William şi ducesa Catherine într-un comunicat comun.

Tabloidul The Mirror afirmă că o femeie-bodyguard o va însoţi pe ducesa Catherine la cumpărături şi se va asigura că paparazzii nu vor face fotografii care ar putea fi umilitoare pentru monarhia britanică.

Nu se ştie deocamdată dacă bodyguardul ducesei Kate o va însoţi pe prinţesă şi în timpul obligaţiilor oficiale ale acesteia. Până acum, principala misiune a bodyguardului în cauză constă în a se asigura că fotografii nu au surprins imagini compromiţătoare cu ducesa de Cambridge. Prinţesa Diana avea mai mulţi consilieri în jurul ei în timp ce participa la diverse evenimente, însă acei consilieri nu erau bodyguarzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici