Dumitru Fărcaş şi Proconsul vor cânta de 1 şi 2 Mai la Bistriţa

Taragotistul Dumitru Fărcaş şi trupa Proconsul vor susţine concerte, în acest sfârşit de săptămână, la Bistriţa, la invitaţia Primăriei, care a programat mai multe acţiuni pentru zilele de 1 şi 2 Mai.

241 afișări
Imaginea articolului Dumitru Fărcaş şi Proconsul vor cânta de 1 şi 2 Mai la Bistriţa

Proconsul va cânta pe 2 Mai la Bistriţa (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Manifestările vor debuta, vineri, la ora 14.00, în Pădurea Schulerwald din apropierea Bistriţei, special amenajată de autorităţi pentru ieşirile în aer liber ale bistriţenilor.

Timp de două ore, pe scena amenajată în aer liber, va fi un spectacol folcloric. Taragotistul Dumitru Fărcaş va cânta de la 16.00, timp de o oră, pentru cei care vor alege să îşi petreacă ziua de 1 Mai în Schulerwald.

În paralel, va avea loc un campionat de fotbal pe terenul Garnizoanei Bistriţa şi al comunei Cetate.

Sâmbătă, vor fi concursuri de înot, volei, paintball, iar în Pădurea Schulerwald un spectacol muzical-coregrafic, urmat, de la ora 17.00, de un concert susţinut de trupa Proconsul.

Mihai Ruşti a spus că toate acţiunile sunt suportate de la bugetul local.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici