Dustin Hoffman oferă cursuri de actorie online. Ce preţ are un masterclass cu actorul

Starul american Dustin Hoffman, recompensat cu două premii Oscar, va oferi lecţii de actorie pe o platformă de cursuri online, fiecare masterclass costând 90 de dolari.

192 afișări
Imaginea articolului Dustin Hoffman oferă cursuri de actorie online. Ce preţ are un masterclass cu actorul

Dustin Hoffman oferă cursuri de actorie online. Ce preţ are un masterclass cu actorul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Considerat unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, Hoffman a acceptat să susţină o serie de cursuri online pe platforma MasterClass, deţinută de o companie cu sediul în San Francisco, informează lefigaro.fr.

Fiecare masterclass costă 90 de dolari şi include trei ore de cursuri video şi o serie de exerciţii interactive. Programul este deschis tuturor persoanelor care vor să-şi îmbunătăţească jocul actoricesc. Elevii vor învăţa, pe parcursul a 24 de lecţii, cum să creeze personaje memorabile şi să joace natural.

Dustin Hoffman nu este singura personalitate care a acceptat să devină profesor pentru această platformă online. Starul tenisului Serena Williams, scriitorul James Patterson şi fotografa Annie Leibovitz susţin şi ei cursuri pe această platformă.

Dustin Hoffman şi-a câştigat celebritatea datorită rolului studentului timid, îndrăgostit de o femeie matură, în filmul "Absolventul", care i-a adus şi prima nominalizare la Oscar, în 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numărat cel al ratatului din "Cowboy-ul de la miezul nopţii" (1969), al travestitului din "Tootsie" (1982), al tatălui nevrotic din "Kramer contra Kramer" (1980) şi al bărbatului autist din memorabilul "Rain Man" (1988).

Actorul american, al doilea copil al unui cuplu de evrei cu rădăcini româneşti şi ucrainene, s-a născut în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, în 1937. Dustin Hoffman a fost recompensat cu două premii Oscar, cinci Globuri de Aur, trei premii BAFTA şi un premiu Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici