Dustin Hoffman vrea să înveţe o limbă străină

Actorul american Dustin Hoffman a alcătuit o listă cu obiectivele pe care şi le-a propus pentru 2013, iar una dintre dorinţele sale pentru anul care tocmai a început este aceea de a învăţa o limbă străină.

163 afișări
Imaginea articolului Dustin Hoffman vrea să înveţe o limbă străină

Dustin Hoffman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, starul american îşi propune să înveţe în 2013 şi alte lucruri noi, informează femalefirst.co.uk.

"Vreau să învăţ o limbă străină, deşi abia reuşesc să vorbesc engleza, şi vreau să citesc cărţile care zac de ani întregi pe rafturile mele. Însă principalul lucru este acesta: vreau să învăţ mai multe lucruri despre mine însumi. Cred că ne petrecem întreaga viaţă încercând să aflăm cine suntem", a declarat Dustin Hoffman într-un interviu acordat site-ului Parade.com.

Dustin Hoffman, în vârstă de 75 de ani, şi-a câştigat celebritatea datorită rolului studentului timid, îndrăgostit de o femeie matură, în filmul "Absolventul", care i-a adus şi prima nominalizare la Oscar, în 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numărat cel al ratatului din "Cowboy-ul de la miezul nopţii" (1969), al travestitului din "Tootsie" (1982), al tatălui nevrotic din "Kramer contra Kramer" (1980) şi al autistului din memorabilul "Rain Man" (1988).

Actorul american, al doilea copil al unui cuplu de evrei cu rădăcini româneşti şi ucrainene, s-a născut în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, în 1937. Dustin Hoffman a fost recompensat cu două premii Oscar, cinci Globuri de Aur, trei premii BAFTA şi un premiu Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici