E.M.I.L şi The MOOoD concertează în ultima zi a Ciuc Summer Fest - VIDEO

Trupele E.M.I.L şi The MOOoD concertează în ultima zi a Ciuc Summer Fest, care are loc în perioada 16 - 18 iulie, pe stadionul "Iolanda Balaş-Soter" din Bucureşti, alături de Viţa de Vie şi Gary Moore, informează organizatorii, Emagic.

9 afișări
Imaginea articolului E.M.I.L şi The MOOoD concertează în ultima zi a Ciuc Summer Fest - VIDEO

E.M.I.L (Foto) şi The MOOoD concertează în ultima zi a Ciuc Summer Fest (Imagine: Mediafax Foto)

Inspirată de stilul punk-rock californian, trupa E.M.I.L. a fost înfiinţată în 2000, păstrând şi în prezent influenţele muzicale a două dintre formaţiile internaţionale care i-au marcat evoluţia: Green Day şi Sublime. Trupa, formată din Sorin Bădulescu (voce), Gabi Georgescu (chitară), Andrei Stoianovici (chitară), Barbu Niculae (chitară bass) şi Eugen Imecs (tobe), a devenit repede un nume de referinţă în rockul autohton, aducând ca noutăţi ritmuri de ska şi dub, îmbinate cu reggae şi upsteady.

Anul 2003 a marcat debutul discografic, E.M.I.L. lansând E.P-ul "Cocktail verde", care a fost urmat de albumele "Rom, fum şi vanilie" (2005) şi "Ştiu, ţi se pare absurd..." (2009), materiale pentru care trupa a colaborat şi cu nume cunoscute ale scenei rock şi hip-hop autohtone, printre care Butch, Aliosha şi DJ Hefe. După aproape o decadă de activitate muzicală, E.M.I.L. are la activ numeroase prezenţe în cadrul unor festivaluri din România.

Înfiinţată în anul 2006, trupa The MOOoD a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate nume ale curentului brit-indie rock autohton, fiind totodată şi una dintre cele mai vizibile formaţii româneşti dincolo de hotarele ţării.

Cei patru membri - Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, voce secundară), Mircea Voloh (chitară, voce secundară) şi Horia Stere (chitară bass) - şi-au făcut debutul internaţional la unul dintre cele mai importante festivaluri europene dedicat descoperirii şi promovării tinerilor artişti - Eurosonic Festival, din Groningen, Olanda.

Ciuc Summer Fest va avea loc în zilele de 16, 17 şi 18 iulie, pe Stadionul de Atletism "Iolanda Balaş-Soter" din Bucureşti, headlinerii festivalului fiind Faithless (16 iulie), Pink Martini (17 iulie) şi Gary Moore (18 iulie). Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, şi din reţeaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 90 de lei, 160 de lei şi 220 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici