Eddie Murphy revine în rolul lui Axel Foley în cel de-al patrulea film „Beverly Hills Cop”

  • ”Beverly Hills Cop: Axel Foley” marchează revenirea lui Eddie Murphy în rolul iconic al detectivului Axel Foley, într-o continuare a celebrei francize.
  • Filmul va aduce împreună vedetele originale, precum Judge Reinhold şi Paul Reiser, alături de noi apariţii, printre care Kevin Bacon, Taylour Paige şi Joseph Gordon-Levitt, sugerând o combinaţie de nostalgie şi ”boboci” în acest capitol al seriei.
162 afișări
Imaginea articolului Eddie Murphy revine în rolul lui Axel Foley în cel de-al patrulea film „Beverly Hills Cop”

Sursa foto: instagram.com/netflix

La patru decenii după premiera filmului original „Beverly Hills Cop”, personajul Axel Foley al lui Eddie Murphy se întoarce în al patrulea capitol al francizei iconice.

Recent, Netflix a lansat o primă fotografie cu Murphy - îmbrăcat în vesta familiară a echipei Detroit Lions a lui Foley - pe pagina lor de Instagram, însoţită de anunţul că „Beverly Hills Cop: Axel Foley” va sosi anul viitor.

„Beverly Hills Cop: Axel Foley îl readuce pe Eddie Murphy în rolul său cel mai iconic”, se arată în descrierea Netflix.

Potrivit Tudum al Netflix, vedetele originale ale „Beverly Hills Cop”, Judge Reinhold, Paul Reiser, John Ashton şi Bronson Pinchot, sunt pregătite să-şi reia rolurile în noul film, alături de Murphy, şi vor fi însoţiţi de noile apariţii din franciză: Kevin Bacon, Taylour Paige şi Joseph Gordon-Levitt. Mark Molloy este regizorul filmului, scrie CNN.

Producătorul filmului, Jerry Bruckheimer, a declarat într-un interviu acordat revistei Empire că Gordon-Levitt va apărea ca noul partener al lui Foley, afirmând: „sunt amuzanţi împreună”.

„Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi” când Murphy intră pe platou, a spus Bruckheimer, adăugând că „este întotdeauna destul de genial”.

„Beverly Hills Cop” a avut premiera în 1984 şi a devenit un rol definitoriu în cariera lui Murphy. A primit o nominalizare la premiile Oscar pentru cel mai bun scenariu original şi a generat două continuări - „Beverly Hills Cop II” în 1987 şi „Beverly Hills Cop III” în 1994.

Cu Murphy, Reinhold, Pinchot, Lisa Eilbacher, Reiser şi Ashton în rolurile principale, primul film regizat de Martin Brest îl urmăreşte pe Foley, un poliţist rebel din Detroit, în timp ce investighează uciderea unui prieten din copilărie în Beverly Hills.

Nu au fost încă dezvăluite o dată specifică de lansare sau detalii ale poveştii pentru „Axel Foley”, dar Bruckheimer a declarat că continuarea va rămâne fidelă esenţei francizei, spunând că „este vorba despre emoţie”.

„Indiferent cât de amuzant este, cât de multă acţiune excelentă are, este totul despre coardele inimii”, a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici