Elena Băsescu, amendată de Poliţia Rutieră

Fiica cea mică a şeful statului, Elena Băsescu, a fost amendată joi de către un agent de circulaţie deoarece nu a purtat centura de siguranţă.

103 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu, amendată de Poliţia Rutieră

Elena Băsescu, amendată de Poliţia Rutieră (Imagine: Mediafax Foto)

Elena Băsescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că a achitat amenda în valoare de 100 de lei aplicată de agentul de circulaţie. Ea a precizat că i-au fost date şi două puncte de penalizare.

Fiica şefului statului susţine că sergentul Adrian Nedelcu "a denaturat faptele", în declaraţiile pe care acesta le-a dat presei, din care reieşea că ea ar fi intervenit la SPP pentru a nu plăti amenda.

Elena Băsescu a menţionat că era însoţită de un echipaj al SPP, care însă a oprit la distanţă mare faţă de locul unde a tras ea pe dreapta, iar ofiţerii de securitate nu au intervenit niciun moment.

Ea a mai susţinut că a avut "un comportament ireproşabil" faţă de poliţist. Elena Băsescu a relatat că s-a dat jos din maşină şi s-a deplasat la motocicleta poliţistului, la solicitarea acestuia, care după 20 de minute i-a cerut să revină în maşină.

Un cotidian central a relatat în ediţia de vineri că Elena Băsescu a fost trasă pe dreapta de către un agent de circulaţie care a observat că tânăra mergea fără centura de siguranţă.

Conform ziarului, ea a refuzat să prezinte carnetul de conducere, pretextând că l-a uitat acasă şi a dat doar cartea de identitate, după care a uitat de încă o regulă importantă din Codul rutier: aceea că şoferii nu au voie să se dea jos din maşină când sunt opriţi de agenţii Poliţiei.

De asemenea, Elena Băsescu ar fi telefonat, între timp, la SPP, pentru ca aceştia să intervină şi să o scape de amendă, lucru pe care nu l-a reuşit, însă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici