Elena Băsescu: M-am despărţit de Andrei Hrebenciuc încă din noaptea de Revelion

Fiica şefului statului, Elena Băsescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că, pentru a pune capăt speculaţiilor din presă, precizează că s-a despărţit de Andrei Hrebenciuc încă din noaptea de Revelion.

3 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: M-am despărţit de Andrei Hrebenciuc încă din noaptea de Revelion

Elena Băsescu: M-am despărţit de Andrei Hrebenciuc încă din noaptea de Revelion

“În dorinţa de a pune capăt speculaţiilor din presă, ţin să precizez că m-am despărţit de Andrei Hrebenciuc încă din noaptea de Revelion”, a spus Elena Băsescu.

La jumătatea lui noiembrie 2007, Elena Băsescu declara, la Cluj-Napoca, la finalul unei prezentări de modă, că nu este nicio problemă dacă are o relaţie cu fiul liderului grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor atâta vreme cât Andrei nu face politică.

Tot atunci, ea a spus că, în momentul în care se va despărţi de Andrei Hrebenciuc, va anunţa acest lucru în mod oficial, pentru a înlătura speculaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici