Elena Băsescu şi Radu Mazăre, împreună la "Happy Hour"

Elena Băsescu va vorbi, miercuri, la emisiunea "Happy Hour", despre drumul pe care l-a parcurs de la fotomodel la politician, despre iubire, dar şi despre adevărul din spatele acuzaţiilor pe care le-a primit de-a lungul timpului din partea presei tabloide.

99 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu şi Radu Mazăre, împreună la "Happy Hour"

Elena Băsescu şi Radu Mazăre, împreună la "Happy Hour"

Elena Băsescu se va afla pentru prima oară pe Happylica şi va ţine piept celebrelor aMăruţe.

Fiica preşedintelui îi va povesti lui Măruţă de ce a ales să candideze pentru postul de europarlamentar, de ce a ales să plece din PD-L, cum se descurcă cu notorietatea, dar şi cu celebrele greşeli de exprimare şi, mai ales, cine îi face în prezent inima să bată.

Tot miercuri, la "Happy Hour" va fi invitat şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, care îi va povesti lui Măruţă cum s-a lăsat convins să participe, pe 27 martie, la Bucureşti, la o prezentare de modă, într-o ţinută James Bond.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici