Elena Gheorghe are luni ultimele repetiţii înaintea semifinalei Eurovision

Cântăreaţa Elena Gheorghe, reprezentanta României la Eurovision, va susţine luni ultimele repetiţii înaintea semifinalei de marţi a concursului desfăşurat la Moscova, informează TVR.

44 afișări
Imaginea articolului Elena Gheorghe are luni ultimele repetiţii înaintea semifinalei Eurovision

Elena Gheorghe are luni ultimele repetiţii înaintea semifinalei Eurovision (Imagine: Mediafax Foto)

Ca de fiecare dată la Eurovision, ultima zi înaintea competiţiei este rezervată pentru două repetiţii integrale ale spectacolului ce va fi susţinut a doua zi. Aşa că luni, pe scena din Olympiyski Arena vor avea loc două repetiţii generale ale spectacolului de marţi, dintre care ultima va fi cu public.

Toată lumea va avea ocazia să pună la punct ultimele detalii pentru ca transmisia de marţi să fie impecabilă. În paralel cu ei, telespectatorii din România vor avea ocazia să urmărească luni, de la ora 13.00, pe TVR 1, în emisiunea "Drumul spre Moscova", o prezentare a pieselor din prima semifinală Eurovision.

Elena intră în concursul de la Moscova, marţi, în prima semifinală Eurovision, interpretând piesa "The Balkan Girls", compusă de Laurenţiu Duţă cu care a câştigat selecţia naţională. Atât semifinalele, cât şi finala, organizate în zilele de 12, 14 şi, respectiv, 16 mai, vor putea fi urmărite în direct, pe TVR 1 şi pe TVR Internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici