Elena Udrea în costum de baie i-a făcut pe belgieni să exclame: „Vive le tourisme en Roumanie”

Câteva cadre ce scot în evidenţă decolteele generoase ale Elenei Udrea, precum şi o fotografie în care aceasta este surpinsă pe malul mării, echipată în costum de baie, au adus faima ministrului român al turismului şi în Belgia, potrivit cotidianului "Gândul".

244 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea în costum de baie i-a făcut pe belgieni să exclame: „Vive le tourisme en Roumanie”

Elena Udrea în costum de baie i-a făcut pe belgieni să exclame: „Vive le tourisme en Roumanie” (Imagine: Gandul/7sur7)

"Vive le tourisme en Roumanie!" este titlul prin care cel mai citit portal belgian descrie situaţia creată de numirea Elenei Udrea în guvernul de la Bucureşti. "O alegere sexy care nu i-a fericit pe toţi", titrează tabloidul 7sur7.

Citeşte mai multe despre cum este descrisă Elena Udrea în presa belgiană pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici