Elijah Wood s-a pronunţat în favoarea consumului de marijuana

Actorul Elijah Wood a declarat că marijuana nu ar trebui considerată o substanţă ilegală, deşi a recunoscut că organismul său are o toleranţă scăzută faţă de acest drog.

223 afișări
Imaginea articolului Elijah Wood s-a pronunţat în favoarea consumului de marijuana

Elijah Wood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Elijah Wood, în vârstă de 30 de ani, a spus că nu înţelege motivele pentru care marijuana este considerată o substanţă ilegală, deoarece acest drog "nu este dăunător". Totuşi, actorul recunoaşte că a fumat marijuana destul de rar, din cauza efectelor secundare ale acesteia, informează femalefirst.co.uk.

"Cred că întreaga idee potrivit căreia marijuana este ilegală a depăşit orice limită a ridicolului. Pare destul de prostesc să fii atât de crispat în legătură cu ceva care este atât de natural", a spus actorul.

"Sincer să fiu, nu sunt un mare fumător de marijuana - nu mi s-a potrivit niciodată prea bine. Am însă câţiva priteni care fumează şi care au fumat marijuana timp de mulţi ani. Întotdeauna mi-am dorit să ajung la acel nivel de confort şi de toleranţă, însă organismul meu nu are deloc o toleranţă prea bună faţă de marijuana. Însă am fost dintotdeauna un avocat al ei. Consumul ei nu ar trebui penalizat. Cheltuim banii contribuabililor îndepărtându-i pe oameni de ceva care nu este dăunător", a adăugat Elijah Wood.

Starul francizei "Stăpânul inelelor" a declarat într-un interviu pentru revista High Time că marijuana (şi consumul ei) sunt foarte răspândite la Hollywood şi au ajuns să reprezinte "o parte normală" din viaţa persoanelor care trăiesc în acest cartier din Los Angeles.

Elijah Wood a devenit celebru cu rolul hobbit-ului Frodo Baggins din trilogia "Stăpânul inelelor". El a terminat recent filmările pentru drama independentă "The Romantics", în care joacă alături de Katie Holmes, Anna Paquin şi Adam Brody, şi a asigurat vocea naratorului din filmul de animaţie SF "9", lansat în 2010.

Totodată, el va asigura din nou vocea lui Mumble, pinguinul care nu poate să cânte, dar care dansează excepţional, în continuarea filmului de animaţie "Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici