Elizabeth Taylor se îndreaptă spre a noua căsătorie

Actriţa Elizabeth Taylor, în vârstă de 75 de ani, care a fost căsătorită de opt ori, a confirmat că are o nouă relaţie, cu un om de afaceri de culoare pe care l-a cunoscut anul trecut, în timpul unei vacanţe în Hawai, acesta putând deveni al nouălea soţ al său, informează thisislondon.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Elizabeth Taylor se îndreaptă spre a noua căsătorie

Elizabeth Taylor, la 75 de ani, se îndreaptă spre a noua căsătorie

Veterana actriţă a confirmat astfel speculaţiile apărute în presă de câteva luni.

Taylor l-a descris pe noul său iubit, omul de afaceri Jason Winters, drept "cel mai minunat bărbat" din viaţa ei şi că "acesta este motivul pentru care îl iubeşte".

Cei doi s-au cunoscut în timp ce Taylor îşi promova linia sa de bijuterii. Între timp, noul cuplu a cumpărat o casă în Hawai, unde merg în vacanţă destul de des.

În ciuda sănătăţii precare, care a ţintuit-o în ultimii zece ani în scaunul cu rotile, Taylor a fost fotografiată anul trecut în timp ce înota printre rechini, în Hawai. Taylor se deplasează în fotoliu cu rotile din cauza unei scolioze (deformaţie a coloanei vertebrale n.r.) de care suferă din copilărie.

Apariţiile în public ale lui Elizabeth Taylor, una dintre marile vedete ale Hollywood-ului, sunt rare. În mai 2006, aceasta a participat la o emisiune în direct pe postul de televiziune CNN pentru a dezminţi speculaţiile despre starea sa de sănătate, după ce în presă apăruseră ştiri potrivit cărora actriţa ar fi suferit de demenţă senilă.

Actriţa nu a mai apărut pe marele ecran din 2001 şi îşi consacră timpul conceperii de bijuterii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici