Elon Musk vrea să lege Londra de China. Tesla a deschis o rută Supercharger, de 5.000 de km

  • Elon Musk are planuri măreţe în ceea ce priveşte rutele Supercharger.
  • Tesla a deschis un drum de 5.000 de km, care străbate deşertul Gobi.
  • Compania are planuri să extindă reţeaua şi să lege Londra de China.
  • Pe teritoriul Chinei există un total de 800 de staţii Supercharger.
4027 afișări
Imaginea articolului Elon Musk vrea să lege Londra de China. Tesla a deschis o rută Supercharger, de 5.000 de km

STORY TESLA VREA SĂ LEGE LONDRA DE CHINA

Elon Musk are planuri măreţe pentru compania sa.
 
Tesla a deschis o rută Supercharger, de 5.000 de km, de-a lungul Drumului Mătăsii. Drumul străbate deşertul Gobi. Evenimentul face parte din planul ambiţios al lui Elon Musk de a construi o rută de 9.600 de kilometri, între Shanghai şi Londra.
 
Reţeaua extinsă creată de Tesla este principalul avantaj pe care îl are compania, în faţa competiţiei. Tesla are un total de 800 de staţii de încărcare pe teritoriul Chinei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici