Elsa Pataky, o actriţă spaniolă de origine română, va juca în următorul film al lui Woody Allen

Actriţa spaniolă Elsa Pataky, a cărei mamă este pe jumătate româncă, a primit un mic rol în următorul proiect cinematografic al regizorului american Woody Allen, intitulat "Midnight in Paris", care va fi filmat în această vară, informează blogs.elpais.com.

143 afișări
Imaginea articolului Elsa Pataky, o actriţă spaniolă de origine română, va juca în următorul film al lui Woody Allen

Elsa Pataky, o actriţă spaniolă de origine română, va juca în următorul film al lui Woody Allen (Imagine:Cristian Radu Nema/Mediafax Foto)

Elsa Pataky va juca în comedia romantică "Midnight in Paris" alături de fostul ei iubit, Adrien Brody, dar şi alături de o serie de nume importante precum Rachel McAdams, Kathy Bates, Michael Sheen, Owen Wilson, Marion Cotillard şi prima doamnă a Franţei, Carla Bruni.

Elsa Pataky a fost prezentă recent la Festivalul de Film de la Cannes unde a fost proiectat cel mai recent film în care a jucat, intitulat "Hollywood Didi", regizat de Bigas Luna. Actriţa spaniolă de origine română a fost o apariţie foarte elegantă pe Croazetă şi a fost remarcată de Woody Allen, prezent şi el la Cannes pentru a-şi prezenta filmul "You Will Meet a Tall Dark Stranger", care i-a oferit un rol în următorul său proiect cinematografic.

"Midnight in Paris" este o comedie romantică ce prezintă povestea unei familii care călătoreşte în capitala Franţei în interes de afaceri şi pe cea a unui cuplu de tineri recent logodiţi, a cărui viaţă va fi transformată de această călătorie.

Elsa Pataky este o promiţătoare actriţă spaniolă, născută la Madrid. Tatăl ei este spaniol, iar mama ei este de origine româno-maghiară.

Woody Allen, născut la New York, este unul dintre cei mai importanţi regizori de film, scenarişti şi actori americani. Allen scrie scenariile, regizează şi joacă în majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiraţie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiască, cinematografia europeană şi oraşul New York, unde s-a născut şi a locuit dintotdeauna.

De la "Take the Money and Run", în 1969, Allen a realizat, în medie, un film pe an. Printre acestea s-au numărat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" şi "Zelig", dar şi producţii mai puţin pretenţioase precum "Vicky Cristina Barcelona".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici