Elton John a primit sfaturi despre bebeluşi de la Sarah Jessica Parker

Înainte de a lua decizia de a deveni părinţi, Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au primit sfaturi despre bebeluşi de la actriţa americană Sarah Jessica Parker, care a apelat ea însăşi, în trecut, la o mamă surogat, informează dailymail.co.uk.

36 afișări
Imaginea articolului Elton John a primit sfaturi despre bebeluşi de la Sarah Jessica Parker

Elton John a primit sfaturi despre bebeluşi de la Sarah Jessica Parker (Imagine/Mediafax Foto/AFP)

Sarah Jessica Parker şi soţul ei, Matthew Broderick, au devenit, în urmă cu 18 luni, fericiţii părinţi ai gemenelor Marion şi Tabitha, născute cu ajutorul unei mame surogat.

Cei doi actori americani le-au oferit sfaturi utile lui Elton John, în vârstă de 63 de ani, şi partenerului de viaţă al acestuia, cineastul David Furnish, în vârstă de 48 de ani, al căror fiu, Zachary Jackson Levon Furnish-John, s-a născut în prima zi de Crăciun.

"Sir Elton şi David au devenit extrem de interesaţi de ideea de a deveni părinţi cu ajutorul unei mame surogat, după ce au discutat cu Sarah şi Matthew. Ei le-au povestit multe lucruri despre felul în care au reuşit să împace celebritatea de care se bucură cu calitatea de părinte, oferindu-le o serie de detalii atât pozitive, cât şi negative", a declarat o sursă.

Elton John nu a dezvăluit numele mamei surogat şi nici numele femeii care a donat ovulul.

Nici cuplul Sarah Jessica Parker-Matthew Broderick nu a dezvăluit identitatea mamei surogat la care a apelat. Însă un tabloid american a publicat în 2010 un articol în care se afirma că aceasta este Michelle Ross, o tânără bisexuală şi tatuată, mare amatoare de muzică rock.Gemenele au fost concepute in vitro din ovulele actriţei Sarah Jessica Parker, anterior congelate, deoarece cuplul nu a reuşit să aibă copii pe cale naturală după mulţi ani de încercări. Cei doi actori mai au un fiu, James, în vârstă de opt ani.

Potrivit tabloidului Daily Mail, bebeluşul Zachary, copilului lui Elton John, locuieşte alături de părinţii săi în luxosul apartament pe care Elton îl are în Los Angeles şi este în permanenţă supravegheat de o bonă.

Sâmbătă, presa britanică a anunţat că Elton John şi David Furnish, care s-au căsătorit civil în decembrie 2005, ar discuta deja despre posibilitatea de a mai aduce un copil în familie, acest lucru putându-se întâmpla în 2013, tot cu ajutorul unei mame surogat.

Elton John şi David Furnish au încercat, anul trecut, să adopte un copil orfan bolnav de SIDA originar din Ucraina, însă legislaţia acestei ţări nu le-a permis acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici