Elton John concertează pentru Hillary Clinton

Solistul britanic Elton John va susţine un concert la 9 aprilie, la New York, pentru a colecta fonduri în favoarea lui Hillary Clinton, potrivit unui comunicat al serviciului de presă al candidatei la învestitura democrată pentru alegerile prezidenţiale americane.

7 afișări
Imaginea articolului Elton John concertează pentru Hillary Clinton

Elton John concertează pentru Hillary Clinton (Imagine: Mediafax Foto)

Concertul, numit "Elton John şi Hillary: o singură noapte", va avea loc în sala Radio City Music Hall. Este vorba de prima apariţie solo a lui Elton John la New York, fără orchestră, de la concertul susţinut în Madison Square Garden, în 2000.

"Nu sunt politician, însă cred în ceea ce face Hillary Clinton", a declarat cântăreţul. "Sunt entuziasmat de ideea de a o susţine pe Hillary cântând într-o seară care va fi memorabilă", a adăugat el.

Preţul biletelor puse în vânzare va fi de minimum 125 de dolari.

Hillary Clinton este susţinută de mai multe celebrităţi, printre care actorul Jack Nicholson şi jucătorul de baschetbal Magic Johnson, în timp ce adversarul său democrat Barack Obama se bucură de sprijinul miliardarei Oprah Winfrey şi al actorilor Robert de Niro şi Forest Whitaker.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici