Emisiune comemorativă prezentată de fiica lui Steve Irwin

Fiica lui Steve Irwin, Bindi, va prezenta o emisiune specială cu durata de o oră, în care va povesti cum a lucrat cu tatăl ei, pe 4 septembrie, în cadrul unui program special de comemorare a morţii "vânătorului de crocodili" care va fi transmis de Animal Planet.

4 afișări
Imaginea articolului Emisiune comemorativă prezentată de fiica lui Steve Irwin

Emisiune comemorativă prezentată de fiica lui Steve Irwin

Potrivit unui comunicat , Bindi Irwin prezintă primul program tv special de o oră, "Taticul meu, vânătorul de crocodili", în care povesteşte cum a lucrat alături de tatăl său. Fetiţa prezintă fragmente de filme din copilăria ei, de prin "culisele" celor mai grozave programe tv şi filme ale tatălui său. Steve Irwin i-a împărtăştit fiicei lui tot ce ştia, a învăţat-o totul despre speciile sălbatice de care Bindi a ajuns să fie la fel de pasionată ca şi el.

Programul va oferi detalii de pe parcursul ultimei lor călătorii de cercetare a crocodililor, derulată în august 2006. Momentul în care l-a ajutat pe Steve să prindă un aligator uriaş a fost o experienţă memorabilă pentru Bindi şi a făcut-o să fie şi mai pasionată de speciile sălbatice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici