Emisiunea "MasterChef", de la Pro TV, va fi produsă de Media Factory, o companie din afara postului

Emisiunea "MasterChef", de la Pro TV, va fi produsă de Media Factory - o companie din afara postului de televiziune, cunoscută pentru formate precum "Miss fata de la ţară" -, care a organizat deja primele preselecţii pentru show-ul culinar ce va fi difuzat în această toamnă.

847 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "MasterChef", de la Pro TV, va fi produsă de Media Factory, o companie din afara postului

Emisiunea "MasterChef", de la Pro TV, va fi produsă de Media Factory, o companie din afara postului

Compania de producţie Media Factory a realizat deja primele preselecţii ale show-ului care va fi difuzat în toamnă la Pro TV.

Media Factory a fost fondată la începutul anilor 2000, de Marius Toader şi de Monica Şenchiu, foşti producători ai postului de televiziune Pro TV, potrivit paginademedia.ro.

Media Factory a produs în ultimii 12 ani peste 20 de emisiuni, toate create de echipa sa. Printre emisiuni se numără "Miss fata de la ţară/ Miss Country Girl", vândut în peste 11 ţări, precum Statele Unite ale Americii, Australia şi Franţa, "Animat Planet Show", "România mea", "Reporter Incognito", "Aruncaţi din Tren", "Potopul după Dinescu" şi "Părerea Mea".

Un alt format exportat a fost "M-a făcut mama artist" (difuzat în România de Prima TV, n.r.), program vândut în Ucraina şi Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici