Emma Watson ar putea juca în filmul "Mica sirenă", regizat de Sofia Coppola

Actriţa britanică Emma Watson ar putea juca rolul principal în ecranizarea live action a basmului "Mica sirenă", proiect ce va fi regizat de Sofia Coppola pentru studiourile Universal.

336 afișări
Imaginea articolului Emma Watson ar putea juca în filmul "Mica sirenă", regizat de Sofia Coppola

Emma Watson ar putea juca în filmul "Mica sirenă", regizat de Sofia Coppola (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Interpreta Hermionei din franciza "Harry Potter" este preferata Sofiei Coppola pentru rolul sirenei îndrăgostite de un prinţ muritor, după ce Emma Watson a colaborat cu regizoarea americană pentru cel mai recent film al său, "Hoţii de celebritate/ The Bling Ring" (2013), informează contactmusic.com.

"Sofia o vrea pe Emma, între cele două există un respect reciproc enorm, prin urmare ar fi surprinzător ca (proiectul, n.r.) să continue una fără cealaltă. Companiile de film Universal şi Working Title intenţionează să se mişte repede, aşa că aşteptaţi un anunţ cât mai curând", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

"Mica sirenă", care a fost ecranizat ca film de animaţie de studiourile Disney, este cel mai recent basm clasic ce va fi adaptat live action de un alt studio de producţie.

Cu toate acestea, spectatorii nu trebuie să se aştepte la o nouă versiune a filmului de animaţie "The Little Mermaid", produs de Disney în 1989, ce schimba finalul poveştii, propunând un happy-end hollywoodian.

Din informaţiile disponibile până acum, Sofia Coppola va regiza o adaptare cinematografică fidelă basmului lui Andersen, publicat în 1873, în care prinţul se căsătoreşte cu altă femeie, iar mica sirenă are parte de un final tragic.

Sofia Coppola a preluat proiectul acestei ecranizări de la regizorul Joe Wright ("Remuşcare/ Atonement"), care în prezent lucrează la adaptarea filmului "Peter Pan" pentru studiourile Warner Bros.

Emma Watson, născută în 1990, a "absolvit" cu succes franciza "Harry Potter", putând fi văzută ulterior alături de Michelle Williams şi Kenneth Branagh în filmul "O săptămână cu Marilyn/ My Week With Marilyn" şi fiind distribuită de Sofia Coppola în "Hoţii de celebritate/ The Bling Ring".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici