Eric Clapton şi-a scos la vânzare un Ferrari din colecţia personală

  • Eric Clapton are o colecţie impresionantă de maşini, estimată la peste 50 de milioane de dolari
  • Acum a scos la vânzare un Ferrari 599 GTB Fiorano F1, pentru 90.000 de lire sterline
  • Averea totală a lui Eric Clapton este de peste 300 de milioane de dolari
836 afișări
Imaginea articolului Eric Clapton şi-a scos la vânzare un Ferrari din colecţia personală

Eric Clapton şi-a scos la vânzare un Ferrari din colecţia personală

Dacă vrei o maşină a cărei valoare va creşte în timp, nu mai ai timp de pierdut. Mr. Slowhand, Eric Clapton, îşi vinde câteva dintre maşini. Deja ai pierdut un Lamborghini Superleggera care s-a vândut cu 125.000 de lire sterline.

Dar poate ai noroc cu Ferrari-ul Fiorano, evaluat la 90.000 de lire sterline. Ştii că nu e vorba doar de valoare maşinii, ci de valoarea legendei care a condus-o. Şi dacă mai aveai nevoie de argumente, e o fiară care face suta în 3,5 secunde.

Cu siguranţă nu vinde maşinile pentru că a rămas fără bani, averea lui se ridică la 300 de milioane de dolari, dar poate simte nevoia de ceva nou în garaj. Şi maşina e cu atât mai importantă cu cât Clapton e un mare fan Ferrari.

„Pentru mine, de când eram copil, Ferrari a fost pe primul loc şi e singura care a rezistat în toţi aceşti ani. Unele maşini au revenit, Mercedes a revenit, dar multă vreme n-a fost preferata mea. Dintre toate maşinile, Ferrari a rămas pe primul loc”, a mărturisit Clapton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici