Erykah Badu, goală într-un videoclip filmat în locul unde a fost asasinat J.F. Kennedy - VIDEO

Cântăreaţa R&B Erykah Badu s-a dezbrăcat complet în faţa unor necunoscuţi în cel mai recent videoclip al ei, intitulat "Window Seat", care a fost filmat în Dealey Plaza din oraşul Dallas, unde preşedintele american John F. Kennedy a fost asasinat, în 1963, informează billboard.com.

181 afișări
Imaginea articolului Erykah Badu, goală într-un videoclip filmat în locul unde a fost asasinat J.F. Kennedy - VIDEO

Erykah Badu, goală într-un videoclip filmat în locul unde a fost asasinat J.F. Kennedy

Controversatul videoclip se încheie la puţin timp după ce cantautoarea americană se dezbracă complet, finalul fiind însoţit de zgomotul unei împuşcături şi de prăbuşirea cântăreţei pe trotuar, iar din trupul ei se scurge un sânge de culoare albastră.

Organismele pentru monitorizarea presei din Statele Unite ale Americii nu au ezitat să îşi exprime nemulţumirea faţă de faptul că Badu a apărut goală într-un videoclip.

Într-un mesaj postat pe platforma de micro-blogging Twitter, cântăreaţa a declarat: "Ceea ce este cel mai amuzant în toată această poveste este faptul că nuditatea fizică nu înseamnă nimic. Eu am mers întotdeauna goală pe stradă în versurile şi în acţiunile mele. Acesta este elementul cu adevărat vulnerabil".

"Credeam că nu mai sunt în formă, deşi îi încurajam mereu pe ceilalţi să se iubească pe ei înşişi... însă ei cred acum că am vrut să mă laud. Ce ironie!", a adăugat cântăreaţa americană.

Erica Abi Wright, născută pe 26 februarie 1971, cunoscută sub numele de scenă Erykah Badu, este o cântăreaţă, producătoare muzicală şi actriţă americană. Stilul ei include elemente de R&B, hip-hop şi jazz şi a contribuit la impunerea genului neo-soul. De altfel, Erykah Badu, comparată adeseori cu legendara cântăreaţă de jazz Billie Holiday pentru sensibilitatea vocii şi a pieselor sale, este supranumită "prima doamnă a muzicii neo-soul" sau "regina muzicii neo-soul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici