Euro Dog Show 2012, spectacol canin la Bucureşti - GALERIE FOTO

Euro Dog Show 2012 s-a desfăşurat de vineri până duminică la Bucureşti, la eveniment participând câini de diverse rase, însoţiţi de către stăpânii lor.

844 afișări
Imaginea articolului Euro Dog Show 2012, spectacol canin la Bucureşti - GALERIE FOTO

Euro Dog Show 2012, spectacol canin la Bucureşti (Imagine: Tiberiu Cirsan/Mediafax Foto)

Patrupedele au participat la expoziţii, concursuri şi probe de frumuseţe canină. Printre rasele care au fost prezente la ediţia de anul acesta a evenimentului dedicat patrupedelor se numără: Australian Kelpie, American Akita, Afghan Hound, Australian Cattle Dog, Basenji, Basset Hound, Biewer, Bolognese, Border Terrier şi Braco Italiano.

Patrupedele sosite la Bucureşti împreună cu stăpânii lor provin din 52 de ţări, potrivit eurodogshow2012.ro, printre ţările participande fiind prezenţi câini din: Norvegia, Egipt, Canada, China, Irlanda, Moldova, Marea Britanie, Cipru, Germania, Slovacia, Franţa, Estonia, Olanda, Polonia, Suedia sau Belarus. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici