Eva Longoria are o relaţie cu fratele actriţei Penelope Cruz

Actriţa americană Eva Longoria are o relaţie cu cântăreţul Eduardo Cruz, fratele mai tânăr al actriţei Penelope Cruz, informează popcrunch.com.

179 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria are o relaţie cu fratele actriţei Penelope Cruz

Eva Longoria are o relaţie cu fratele actriţei Penelope Cruz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eva Longoria s-a despărţit în toamna anului trecut de soţul ei, jucătorul francez de baschet Tony Parker, actriţa americană depunând actele de divorţ în luna noiembrie.

Potrivit presei americane, Eva Longoria, în vârstă de 35 de ani, l-a cunoscut pe Eduardo Cruz, în vârstă de 25 de ani, la o petrecere organizată în seara de Crăciun.

În dimineaţa următoare, actriţa a putut fi văzută în garajul reşedinţei sale din Los Angeles, în picioarele goale şi purtând doar o rochie albă foarte scurtă. La rândul său, Eduardo Cruz a fost văzut la puţin timp după aceea, tot în garaj şi tot în picioarele goale. Vecinii actriţei americane susţin că aceasta îşi petrece aproape toate serile în compania tânărului cântăreţ spaniol.

"Eva şi Eduardo sunt doar prieteni", a declarat agentul de presă al Evei Longoria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici