Evan Rachel Wood este bisexuală: "Sunt interesată să cunosc un băiat de treabă, să cunosc o fată de treabă"

Actriţa americană Evan Rachel Wood a declarat într-un interviu recent, acordat revistei Esquire, că obişnuieşte să se implice în relaţii romantice atât cu femei, cât şi cu bărbaţi.

122 afișări
Imaginea articolului Evan Rachel Wood este bisexuală: "Sunt interesată să cunosc un băiat de treabă, să cunosc o fată de treabă"

Evan Rachel Wood este bisexuală: "Sunt interesată să cunosc un băiat de treabă, să cunosc o fată de treabă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă interesează ambele sexe. Sunt interesată să cunosc un băiat de treabă, să cunosc o fată de treabă...", a declarat Evan Rachel Wood, în vârstă de 23 de ani.

Actriţa, care interpretează rolul unui vampir în serialul "True Blood" (regina vampirilor din statul Louisiana, n.r.), a declarat că, atunci când se întâlneşte cu o femeie, joacă rolul domnului.

"Da, sunt mai degrabă genul bărbatului atunci când este vorba de fete. Joc rolul dominant", a declarat Evan Rachel Wood pentru numărul din luna mai al revistei Esquire. "Deschid uşa înaintea ei, fac cinste cu masa la restaurant. Da, sunt o romantică", a adăugat Wood.

Wood este celebră pentru relaţia ei turbulentă, marcată de câteva împăcări şi despărţiri, pe care a avut-o cu rockerul Marilyn Manson, renumit pentru faptul că poartă un machiaj strident şi îşi scandalizează publicul cu show-uri sexuale provocatoare. Cei doi artişti au rupt logodna în 2010.

Însă Evan Rachel Wood spune că atracţia ei către ambele sexe datează de mai mulţi ani.

"Am crescut fiind îndrăgostită de David Bowie. Dintotdeauna m-am simţit atrasă de lucrurile care erau androgine. Băieţi, fete... În general, sunt atrasă de aspectul androgin", a precizat actriţa.

Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul "Thirteen" din 2003.

Colega ei din distribuţia serialului "True Blood", Anna Paquin, care este căsătorită cu actorul Stephen Moyer, a declarat la rândul ei, anul trecut, că este bisexuală.

Evan Rachel Wood a încheiat de curând filmările pentru serialul TV "Mildred Pierce", produs de HBO, în care apare şi în câteva scene nud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici