Excursie în Capadoccia de România. Grădina Zmeilor se află la 67 de kilometri de Cluj şi este un loc unic în Europa

  • Stâncile din Grădina Zmeilor transformă zona în Capadoccia de România
  • Locul se află la 67 de kilometri de Cluj
  • Grădina Zmeilor îţi face cunoştinţă cu Zmeul, Zmeoaica sau alte personaje din legende
1815 afișări
Imaginea articolului Excursie în Capadoccia de România. Grădina Zmeilor se află la 67 de kilometri de Cluj şi este un loc unic în Europa

Dacă nu poţi să ajungi în Capadoccia la turci, poţi să trăieşti aceeaşi experienţă în Grădina Zmeilor. Locul se află la 67 de kilometri de Cluj şi specialiştii spun că este unic în Europa. Ana Maria, împreună cu echipa Auhero Travel, organizează periodic excursii în zonă. Preţul porneşte de la 650 de lei şi durează două zile, în care, pe lângă Grădină, vizitezi Cluj-Napoca şi Oradea.  

Turiştii care ajung în Grădina Zmeilor dau peste o mulţime de stânci cu forme ciudate, de vreo 11-12 metri înălţime, formate prin eroziune. Stâncile au stârnit multe legende locale. Vei întâlni Zmeul şi Zmeoaica, Fata Cătanii sau zmeii care au vrut să fure Soarele de pe cer. Ana spune că sunt foarte multe locuri în România care trebuie să fie merită să fie descoperite de tine.

„Tot circuitul acesta prin Grădina Zmeilor durează circa trei ore, trei ore lejer în care ne facem poze pentru Facebook, pentru TikTok  mai nou, pentru Instagram. Despre Grădina Zmeilor este o legendă cu o stâncă, care se numeşte Fata Cătanii. Ştii cum este, când prezinţi un tur – prezinţi realitatea şi prezinţi şi legenda şi legenda prinde mai bine decât realitatea. Asta dorim, asta facem, vrem să promovăm România”, spune Ana Maria Andrei, agent de marketing Auhero Travel. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici