Facehugger, masca de lux care îţi ”mănâncă” faţa dar îţi salvează viaţa

  • O artistă germană a creat o mască de protecţie inspirată din seria Alien şi rezultatul a ajuns viral
  • De ce să porţi o mască obişnuită când poţi să îţi protejezi sănătatea şi să te distrezi în acelaşi timp
  • ”După ce mi-am făcut mie o mască cu tentacule de caracatiţă, soţul meu a vrut şi el o mască specială”
983 afișări
Imaginea articolului Facehugger, masca de lux care îţi ”mănâncă” faţa dar îţi salvează viaţa

Sursa foto: Facebook Lady Frankenstein

O artistă germană a creat o mască de protecţie inspirată din seria Alien şi rezultatul a ajuns viral. De ce să porţi o mască obişnuită când poţi să îţi protejezi sănătatea şi să te distrezi în acelaşi timp pare să se fi gândit femeia care se prezintă drept Lady Frankestein: ”După ce mi-am făcut mie o mască cu tentacule de caracatiţă, soţul meu a vrut şi el o mască specială. Cum şi mie şi lui ne plac filmele din seria Alien i-am propus un Facehugger ca mască. I-a plăcut ideea şi m-am pus pe treabă”.

Imaginile cu inedita mască de protecţie au ajuns virale şi artista a anunţat că s-a hotărât să realizeze mai multe modele pe care le va vinde pe internet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici