Familia lui Bob Marley a dat în judecată Universal Music

Membrii familiei lui Bob Marley au dat în judecată compania de înregistrări Universal Music şi pe cea de telecomunicaţii Verizon Wireless pentru că au utilizat, fără permisiune, numele, chipul şi imaginea cântăreţului, informează BBC.

4 afișări
Imaginea articolului Familia lui Bob Marley a dat în judecată Universal Music

Familia lui Bob Marley a dat în judecată Universal Music

Universal Music Group a încheiat un acord cu Verizon Wireless pentru ca aceasta să distribuie melodii ale lui Bob Marley ca tonuri de apel.

Universal spune că nu a primit nicio informaţie despre un eventual proces.

Purtătorul de cuvânt al companiei de înregistrări a indicat că oferta de tonuri de apel face parte dintr-un contract pe termen lung încheiat între Universal Music Group şi Bob Marley.

Potrivit ofertei, anunţată marţi, clienţii companiei americane de telecomunicaţii Verizon Wireless pot cumpăra tonuri de apel cu câteva melodii de-ale lui Bob Marley. Aceste tonuri de apel sunt oferite în exclusivitate de compania de telecomunicaţii.

Compania Fifty Six Hope Road Music Ltd, proprietate a familiei Marley, spune că nu şi-a dat acordul pentru încheierea unei înţelegeri între cele două companii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici