Familia lui David Carradine, şocată de publicarea unor fotografii ce prezintă cadavrul actorului

Familia regretatului David Carradine s-a declarat "profund afectată" de publicarea în Thailanda a unor fotografii cu cadavrul actorului, care a fost descoperit spânzurat în camera sa dintr-un hotel din Bangkok, pe 3 iunie, potrivit avocatului familiei.

58 afișări
Imaginea articolului Familia lui David Carradine, şocată de publicarea unor fotografii ce prezintă cadavrul actorului

Familia lui David Carradine, şocată de publicarea unor fotografii ce prezintă cadavrul actorului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avocatul familiei Carradine, Mark Geragos, l-a citat pe Keith Carradine, fratele actorului decedat, care a declarat că familia sa intenţionează să ia toate măsurile legale împotriva persoanelor sau ziarelor care au publicat aceste fotografii, pe care le acuză de "imixtiune în viaţa privată şi de provocare a unui puternic stres emoţional".

Publicaţia Thai Rath a publicat câteva fotografii ce prezintă cadavrul lui David Carradine, decedat pe 3 iunie, într-un hotel din Bangkok, unde actorul se afla pentru a filma pelicula "Stretch".

Misterul pluteşte încă asupra morţii sale, după ce raportul iniţial al poliţiei locale, care susţinea varianta sinuciderii, a fost negat sistematic de familia actorului.

Sâmbătă, familia Carradine a cerut ajutorul FBI pentru investigarea cauzelor ce au condus la decesul actorului şi a angajat un medic legist pentru a efectua autopsia, duminică, după ce corpul neînsufleţit al acestuia a ajuns în Statele Unite.

O cameristă a descoperit cadavrul actorului David Carradine spânzurat în dulapul din camera sa din hotelul Swissotel Nai Lert Park din Bangkok.

Înainte de publicarea rezultatelor testelor toxicologice, media thailandeză a indicat sinuciderea sau autoasfixierea erotică accidentală drept posibile cauze ale decesului.

Oficialităţile thailandeze au declarat că rezultatele autopsiei efectuate în Bangkok ar putea fi făcute publice abia peste câteva săptămâni.

David Carradine făcea parte dintr-o venerabilă familie de artişti de la Hollywood, care îi include şi pe tatăl său, actorul John Carradine, şi pe fratele său, Keith Carradine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici