Fanii unei vedete K-pop din Coreea de Sud au protestat deoarece cântăreaţa are un iubit

  • Fanii vedetei K-pop din Coreea de Sud, Karina, au protestat deoarece cântăreaţa are un iubit.
  • Ei au transmis un mesaj cântăreţei cu ajutorul unui panou montat pe un camion.
  • Femeia a prezentat scuze şi a promis că va încerca să devină mai matură şi mai muncitoare.
15420 afișări
Imaginea articolului Fanii unei vedete K-pop din Coreea de Sud au protestat deoarece cântăreaţa are un iubit

Sursa foto: Instagram

Protestul a izbucnit după ce s-a aflat că vedeta pop Karina are o relaţie cu actorul Lee Jae-wook, potrivit BBC. Fanii au dus un camion în faţa agenţiei care o reprezintă pe Karina, iar pe panoul electronic amplasat pe vehicul au inscripţionat mesajul: „Nu este suficientă dragostea pe care ţi-o oferă fanii tăi?”.

Ulterior, cântăreaţa a transmis un mesaj pe Instagram prin care le prezenta scuze fanilor şi le promitea că le va „vindeca rănile”.

„Îmi cer scuze că v-am surprins foarte mult”, a spus tânăra de 23 de ani, promiţând că va arăta o „parte mai matură şi mai muncitoare” în viitor. Cântăreaţa, pe numele real Yu Ji-min, a reuşit să vândă 2,1 milioane de copii ale albumului My World în 2023.

Incidentul nu este izolat, deoarece pentru unii fani relaţiile romantice ale vedetelor sunt considerate scandaloase. Vedetele pop din Coreea de Sud şi Japonia îşi ascund viaţa personală şi uneori au clauze în contracte privitoare la întâlniri sau căsătorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici