FELICITY, la 37 de ani. Actriţa Keri Russell a apărut pe coperta revistei Women's Health - FOTO

Actriţa americană Keri Russell, cunoscută publicului din România pentru rolul din serialul TV "Felicity", apare pe coperta numărului din mai al revistei Women's Health, demonstrând că este într-o formă fizică de invidiat deşi este mama a doi copii la 37 de ani.

12976 afișări
Imaginea articolului FELICITY, la 37 de ani. Actriţa Keri Russell a apărut pe coperta revistei Women's Health - FOTO

Keri Russell, în rolul Felicity

"Un lucru care o să vă surprindă la mine este că mănânc de toate. Sunt înnebunită după dulciuri. Mănânc orice", a declarat actriţa pentru revista americană, potrivit unei ştiri online ce a fost publicată pe huffingtonpost.com.

Vedeta din serialul "Felicity" a adăugat: "Nimeni nu ar trebui să fie nevoit să se abţină. Fiecare ar trebui să încerce de toate, fără însă a mânca întreaga porţie. Eu cred că dansul este bun pentru a-ţi menţine forma fizică. Şi mersul pe jos este foarte bun".

Keri Russell şi-a început cariera în clubul Mickey Mouse în 1991, unde a avut un show până în 1993. Ulterior, ea a plecat la Los Angeles pentru a-şi începe cariera de actriţă.

După câteva filme mici, Russell a primit un rol mai important în serialul TV "Malibu Shores" (1996).

Succesul l-a cunoscut cu rolul din "Felicity", pe care l-a jucat timp de patru sezoane, între 1998 şi 2002. În 1999 a caştigat primul ei Glob de Aur pentru acest rol.

Keri Russell a apărut în numeroase alte filme, printre care "We were soldiers" (2002), unde a jucat alături de Mel Gibson, şi în "The Upside of Anger" (2005), unde a avut-o parteneră pe Joan Allen.

Actriţa americană este căsătorită din 2007 cu Shane Deary, cu care are doi copii - River (5 ani) şi Willa (un an).

În 2013, filmul horror SF "Dark Skies", cu Keri Russell şi Josh Hamilton în rolurile principale, s-a aflat în topul peliculelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane.

În prezent, actriţa a început filmările pentru pelicula "Dawn of the Planet of the Apes".

Actriţa a fost suprinsă, pe platouri, vineri, în Vancouver (Canada).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici