Fergie are cel mai dorit corp de la Hollywood - GALERIE FOTO

Fergie de la Black Eyed Peas are cel mai dorit corp de la Hollywood, iar Angelina Jolie are cele mai frumoase buze, potrivit rezultatelor celui mai recent sondaj "Fames Hottest Looks", realizat anual de Institutul de chirurgie estetică şi reparatorie din Beverly Hills, informează foxnews.com.

168 afișări
Imaginea articolului Fergie are cel mai dorit corp de la Hollywood - GALERIE FOTO

Fergie are cel mai dorit corp de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În topul celor mai dorite trupuri, Stacy "Fergie" Ferguson este secondată de top modelul Gisele Bundchen.

Pe locul trei s-a clasat actriţa Olivia Wilde.

"Fergie are un corp bine proporţionat - acesta este elementul cheie", a declarat medicul Richard Fleming, unul dintre autorii studiului, pentru publicaţia Tart.

"Femei ca Jennifer Aniston şi Eva Longoria au ajuns pe primele locuri în acest top în trecut. Nu au atâtea rotunjimi ca Fergie, însă au un corp bine proporţionat", a spus acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici