Fermierii germani din zonele alpine, furioşi din cauza marmotelor

Fermierii germani din zonele alpine sunt furioşi din cauza invaziei de marmote în zonele muntoase de la frontiera dintre Germania şi Austria, informează site-ul publicaţiei thelocal.de.

162 afișări
Imaginea articolului Fermierii germani din zonele alpine, furioşi din cauza marmotelor

Fermierii germani din zonele alpine, furioşi din cauza marmotelor (Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Pentru cei care locuiesc în Munţii Alpi, marmotele au devenit o adevărată pacoste", afirmă Brutscher, un localnic din regiunea germană Oberallgäu, situată în landul Bavaria, la frontiera dintre Germania şi Austria.

Marmotele trăiesc la altitudini mari şi au început să se ascundă de păsările prădătoare în cabanele alpine.

"Marmotele avansează spre cabane pentru că sunt vânate de vulturi", explică Peter Danks, reprezentantul unei asociaţii alpine din zona Allgäu.

În Austria, fermierii au dreptul să vâneze marmotele dacă acestea se apropie de proprietăţile lor, dar în Germania aceste animale sunt încă protejate.

Fermierii germani din zonele alpine, furioşi din cauza marmotelor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici