Ferrari vrea să recupereze cei doi bolizi vânduţi „Regelui Taxiurilor” din New York

Omul cunoscut sub numele de „Regele Taxiurilor" din New York ar putea fi nevoit să vândă din taxiurile pe care compania sa le are pentru a-şi plăti maşinile Ferrari, după ce compania italiană l-a dat în judecată.

5626 afișări
Imaginea articolului Ferrari vrea să recupereze cei doi bolizi vânduţi „Regelui Taxiurilor” din New York

Foto: Pixabay

Evgeny Freidman, a cărui companie deţine mai mult de 800 de taxiuri în New York, a fost acţionat în judecată de Ferrari Financial Services pentru că nu şi-a plătit ratele pentru maşinile Ferrari pe care le are.

Este vorba despre un model Ferrari 458 Speciale, care costă 384,000 de dolari, şi despre un Ferrari FF de 362.000 de dolari.

Creditorul susţine că omul de afaceri nu a mai plătit ratele pentru maşini în lunile martie şi aprilie. 

Vedeţi cum arată cei doi bolizi în ProMotor >>>

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici