Festivalul de modă Pasarela se desfăşoară pe 2 şi 3 iulie, în Capitală

Festivalul de modă Pasarela se va desfăşura anul acesta pe 2 şi 3 iulie, în Anexa Muzeului Naţional de Artă Contemporană de la Piaţa Sfântul Gheorghe din Bucureşti, au declarat, joi, organizatorii, într-o conferinţă de presă.

292 afișări
Imaginea articolului Festivalul de modă Pasarela se desfăşoară pe 2 şi 3 iulie, în Capitală

Festivalul de modă Pasarela se desfăşoară pe 2 şi 3 iulie, în Capitală (Imagine: Shutterstock)

Festivalul include expoziţia de accesorii Pasarela Access, târgul de modă şi design, care cuprinde proiecte ale absolvenţilor facultăţilor de modă din toată ţara, şi o defilare Espoir Mode, la sfârşitul căreia va fi aleasă tânăra speranţă 2011.

În program sunt incluse şi proiecţii ale unor filme de Loic Prigent, consacrate lui Jean Paul Gaultier, Chanel şi Sonia Rykel, o defilare a creatorului Florin Dobre şi instalaţia brandului Murmur de Andreea Bădală.

Ambasadorul Franţei în România, Henri Paul, a declarat că festivalul Pasarela este un indice al imaginii României. "Trebuie să îi daţi României imaginea cea mai bună", a spus el.

Juriul concursurilor Pasarela Access şi Espoir Mode este format din Sylvie Ebel, director general adjunct al Institutului Francez de Modă (IFM) de la Paris, Karine Piotraut, director de recrutare IFM, Pascal Morand, director al Ecole Superieure de Commerce de Paris, Francine Pairon, fashion energizer, Philippe Airaud, creator de bijuterii, Ruxandra Demetrescu, rector al Universităţii Naţionale de Arte (UNARTE), Ioana Avram, profesoară UNARTE, Elena Basso Stănescu, profesoară la Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, şi Ovidiu Buta, stilist şi critic de modă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici