Fiica cea mare a prinţesei Caroline de Monaco a născut un băieţel

Charlotte Casiraghi, fiica cea mare a prinţesei Caroline de Monaco, a născut un băieţel, acesta fiind cel de-al doilea ei copil şi primul pe care îl are din relaţia cu producătorul de film Dimitri Rassam, potrivit public.fr.

1289 afișări
Imaginea articolului Fiica cea mare a prinţesei Caroline de Monaco a născut un băieţel

Fiica cea mare a prinţesei Caroline de Monaco a născut un băieţel

Copilul s-a născut marţi şi deocamdată nu a fost făcut public numele acestuia.

Charlotte Casiraghi, în vârstă de 31 de ani, s-a logodit cu Rassam - în vârstă de 36 de ani, fiul celebrei actriţe franceze Carole Bouquet şi al producătorului de film Jean-Pierre Rassam - în luna martie, în timp ce se aflau în vacanţă în Austria.

Charlotte mai are un băieţel, născut în 2013, dintr-o relaţie cu actorul francez de comedie Gad Elmaleh. La rândul său, Rassam mai are o fiică, Darya, în vârstă de şapte ani, a cărei mamă este manechinul Masha Novoselova.

Bebeluşul este al şaptelea nepot pentru prinţesa Caroline, în vârstă de 61 de ani. Caroline de Monaco a devenit de trei ori bunică anul acesta, după ce şi Tatiana Santo Domingo, soţia lui Andrea Casiraghi, fiul ei mai mare, a născut al treilea copil al cuplului, în aprilie, iar Pierre Casiraghi, fiul ei mai mic, căsătorit cu Beatrice Borromeo, a devenit tată pentru a doua oară, în mai.

Charlotte Casiraghi şi-a făcut debutul în lumea modei pozând pentru coperta ediţiei franceze a revistei Vogue, în septembrie 2011. Charlotte Casiraghi provine dintr-o familie ale cărei reprezentante au cochetat de-a lungul anilor cu moda. Astfel, atât bunica ei, prinţesa Grace de Monaco, cât şi mama ei, prinţesa Caroline de Hanovra, au apărut de multe ori pe copertele revistelor de modă.

A 11-a în ordinea succesiunii la tronul monegasc, fiica omului de afaceri italian Stefano Casiraghi, decedat în 1990, în timpul unei competiţii nautice, Charlotte Casiraghi, ale cărei trăsături seamănă foarte mult cu cele ale mamei sale, Caroline, şi cu cele ale bunicii sale, Grace, nu posedă titlul de prinţesă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici