Filmul "Mamaia", un vis împlinit pentru micul actor Tudor Roşu

După scurta apariţie din filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, Tudor Roşu revine pe marile ecrane cu un rol pe care şi l-a dorit foarte mult, acela de nepot al consacratei actriţe Stela Popescu, în comedia românească Mamaia, care poate fi văzută în cinematografele din toată ţara.

540 afișări
Imaginea articolului Filmul "Mamaia", un vis împlinit pentru micul actor Tudor Roşu

Filmul "Mamaia", un vis împlinit pentru micul actor Tudor Roşu

Deşi a filmat pentru "Mamaia" o singură zi, pentru Tudor, care şi-a pierdut ambele bunici când abia împlinise vârsta de trei ani, rolul de nepot a fost ca un vis împlinit. "Am luat-o în braţe mult pe doamna Stela...aşa am simţit, cum eu n-am avut bunici!", afirmă răspicat micuţul.

În comedia "Mamaia", Tudor Roşu are ocazia să joace alături şi de alte nume mari ale scenei româneşti, precum Valentin Teodosiu, Adrian Văncică şi Ion Dichiseanu, dar şi cu numeroşi actori din generaţia tânără ca Paul Diaconescu, Mădălina Anea, Cosmin Natanţicu şi Cătălin Neamţu. În ceea ce priveşte echipa din spatele camerei, Alma Bacula este cea care a produs comedia MAMAIA, un film regizat de Jesus Del Cerro, cu o imagine semnată de Viorel Sergovici, scenariul aparţinându-i lui Collin J. Blair, după o idee de Bogdan Mirică.

În timp ce alţi copii de vârsta lui nu au pasiuni foarte clar stabilite, Tudor Roşu, la numai 8 ani, ştie de mult timp că este îndrăgostit de lumea cinematografiei. Exact ca un adult conştiincios, băiatul a învăţat să scape de emoţii şi de tracul din faţa camerelor de filmat urmând cursurile de film şi televiziune de la "Şcoala micilor vedete". Acela a fost primul contact cu o carieră de actor, pe care este hotărât să o urmeze.

Tudor Roşu şi Stela Popescu deschid seria de aventuri amuzante şi planuri buclucaşe ale bunicii Matilda în "Mamaia", un film distribuit de MediaPro Distribution, din 19 aprilie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Europa, Premiera (Ploieşti), Orizont Caffe Cinema 3D, Caffe Patria (Bucureşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Oneşti), Cinema Twins (Ploieşti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare). Filmul este produs de MediaPro Pictures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici