Filmul "Resident Evil: Răsplata", din 14 septembrie în cinematografele din România - VIDEO

Filmul "Resident Evil: Răsplata/ Resident Evil: Retribution", cu Milla Jovovich în rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane româneşti în 14 septembrie, informează distribuitorii, InterComFilm.

542 afișări
Imaginea articolului Filmul "Resident Evil: Răsplata", din 14 septembrie în cinematografele din România - VIDEO

Milla Jovovich (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populaţia globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mişcă. Ultima şi singura speranţă a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezeşte la viaţă în interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation îşi desfăşoară sinistrele experimente. 

În încercarea riscantă de a evada din acest complex vast, utilat cu înaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care îşi croieşte cu greu drumul printre ruinele oraşelor Tokyo, New York, Moscova şi Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelaţii stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri şi perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliaţi dar şi a unor prieteni mai vechi, Alice îşi regăseşte motivaţia de a lupta pentru supravieţuirea unei lumi care devenise ostilă şi se îndrepta spre prăpastie.

Alături de Milla Jovovich, publicul îi mai pot vedea în distribuţie pe Michelle Rodriguez, Kevin Durand, Sienna Guillory, Shawn Roberts, Aryana Engineer, Colin Salmon, Johann Urb, Boris Kodjoe şi Li Bingbing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici