Finala DANSEZ PENTRU TINE: Vezi cine a luat marele premiu

Jojo şi Ionuţ Tănase sunt câştigătorii celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" şi al marelui premiu de 60.000 de euro, potrivit protv.ro

4131 afișări
Imaginea articolului Finala DANSEZ PENTRU TINE: Vezi cine a luat marele premiu

Finala DANSEZ PENTRU TINE: Vezi cine a luat marele premiu

Jojo şi Ionuţ Tănase au obţinut 59,93% din voturile publicului. Când a aflat rezultatul final, Jojo a rămas fără cuvinte, iar partenerul ei, Ionuţ, a plâns de fericire alături de fraţii lui.

Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu au ocupat locul al doilea la "Dansez pentru tine", în timp ce Pepe şi Andreea Toma s-au clasat pe locul al treilea.

Vineri seară, la Pro TV, a fost ultima reprezentaţie a celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", un adevărat regal de spectacol, dans, premii şi visuri împlinite. O finală plină de spectaculozitate şi suspans între cele mai bune trei perechi ale sezonului - Jojo, Catrinel Sandu, Pepe şi partenerii lor -, dansuri inedite şi pline de culoare ale căror protagonişti au fost vedete mult iubite din România, premii care şi-au găsit posesorii şi multe visuri împlinite. Toate acestea au făcut din seara de vineri un adevărat "festin" al eleganţei.

Publicul telespectator a decis în urma numerelor de musical, hip-hop şi a coregrafiilor de flamenco din concurs care dintre cele trei perechi rămase în ultima rundă a competiţiei a meritat premiul I, de 60.000 de euro, premiul al doilea, de 20.000 de euro, şi premiul al treilea, de 15.000 de euro.

VEZI AICI CUM AU DANSAT CONCURENŢII LA MAREA FINALĂ



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici