Florentin Pandele şi Gabriela Vrânceanu Firea s-au cununat religios. Gigi Becali le-a fost naş

Florentin Pandele şi Gabriela Vrânceanu Firea s-au cununat religios ieri la Palatul Ştirbey, slujba fiind oficiată de cinci preoţi. George Becali şi soţia sa Luminiţa au fost naşii mirilor.

3400 afișări
Imaginea articolului Florentin Pandele şi Gabriela Vrânceanu Firea s-au cununat religios. Gigi Becali le-a fost naş

Florentin Pandele şi Gabriela Vrânceanu Firea s-au cununat religios. Gigi Becali le-a fost naş (Imagine: Gandul)

La evenimentul organizat de primarului oraşului Voluntari şi cunoscuta realizatoare tv au participat peste 500 de invitaţi. Mirii au venit într-o caleaşcă albă, fiind însoţiti de naşii Gigi şi Luminiţa Becali.

"Gabi, fina mea, şi-a făcut un nume pe stil creştinesc, pe un stil blând, pe modelul păcii", a explicat naşul la Antena 3. Acesta a precizat că îl leagă o prietenie de peste 30 de ani cu Florentin Pandele. Printre invitaţi s-au numărat colegi de trust ai Gabrielei Firea, lideri UNPR - Gabriel Oprea, Marian Sârbu, Anghel Iordănescu, Gigi Neţoiu, preşedintele PRM - Corneliu Vadim Tudor, dar şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase. După tăierea tortului în formă de vapor, făcut la comanda mirelui, absolvent al "Institutului de Marină Mircea cel Bătrân din Constanţa", a urmat un foc de artificii.

Adi Minune a cântat pentru invitaţi şi miri, manelistul fiind preferatul lui Florentin Pandele. Pe scenă au mai urcat Mirabela Dauer, Monica Anghel, Connect-R, Ovidiu Komornik, Angela Similea şi Andreea Bălan. Mirii au declarat că au ales două tipuri de meniu: unul tradiţional românesc şi altul cu produse fine pentru a îmbina toate gusturile.

Citeşte mai multe despre nunta primarului Pandele cu Gabiriela Vrânceanu Firea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici