Foo Fighters şi B.B. King vor concerta la inaugurarea Muzeului Grammy (Video)

Foo Fighters, John Mayer şi B.B. King vor concerta la inaugurarea Muzeului Grammy din Los Angeles, pe 3 decembrie, informează hollywoodreporter.com.

11 afișări
Imaginea articolului Foo Fighters şi B.B. King vor concerta la inaugurarea Muzeului Grammy (Video)

Foo Fighters şi B.B. King vor concerta la inaugurarea Muzeului Grammy

Cu această ocazie se vor anunţa şi nominalizările pentru premiile Grammy, care vor cuprinde şi câteva categorii nou introduse pentru această ediţie aniversară.

Gazdele galei din seara de 3 decembrie vor fi Mariah Carey, L.L. Cool J şi Taylor Swift.

Localizat în complexul L.A. Live, la intersecţia străzilor Olympic şi Figueroa, muzeul, care acoperă o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, va prezenta vizitatorilor imagini din culisele galelor premiilor Grammy, oferind în plus patru etaje de prezentări multimedia, ce explorează toate genurile muzicale, procesul creativ, arta şi tehnologia procesului de înregistrare şi istoria premiilor.

Lansarea muzeului constituie punctul culminant al sărbătorilor prilejuite de împlinirea a 50 de ani de la crearea premiilor Grammy, în 2008.

Încasările obţinute din vânzarea biletelor vor fi donate muzeului Grammy.

Premiile Grammy, iniţial numite Gramophone, sunt decernate anual de National Academy of Recording Arts and Sciences pentru realizări excepţionale în industria muzicii.

Premiile sunt considerate cea mai prestigioasă distincţie muzicală, National Academy of Recording Arts and Sciences din Statele Unite reprezentând echivalentul Academiei Americane de Film, care decernează Oscarurile.

Gala Grammy, creată în 1958, are loc de obicei în februarie.

A 51-a ediţie a premiilor Grammy a fost programată pe 8 februarie 2009, la Centrul Staples din Los Angeles.

B.B. King - "The thrill is gone"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici