Forbes: Cel mai bine plătit cuplu de vedete din industria muzicală. Beyonce şi Jay-Z au coborât pe locul al doilea

Cântăreaţa country-pop Taylor Swift şi iubitul ei, DJ-ul şi producătorul Calvin Harris, alcătuiesc cel mai bine plătit cuplu de vedete din industria muzicală, afirmă editorii revistei Forbes, citaţi de contactmusic.com.

562 afișări
Imaginea articolului Forbes: Cel mai bine plătit cuplu de vedete din industria muzicală. Beyonce şi Jay-Z au coborât pe locul al doilea

Forbes: Cel mai bine plătit cuplu de vedete din industria muzicală. Beyonce şi Jay-Z au coborât pe locul al doilea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista americană şi iubitul ei scoţian, care abia recent şi-au confirmat relaţia, au preluat acest "titlu" neoficial de la Beyonce şi Jay-Z, cu onorarii combinate de 146 de milioane de dolari primite în 2014, precizează revista Forbes.

Beyonce şi Jay-Z, care au deţinut prima poziţie în topul de anul trecut, au coborât pe locul al doilea, după ce au încasat împreună onorarii totale de 110,5 milioane de dolari.

Locul al treilea este deţinut de două vedete ale muzicii country, Blake Shelton şi Miranda Lambert, cu onorarii combinate de 57 de milioane de dolari obţinute anul trecut.

Atât Taylor Swift, cât şi Calvin Harris nu sunt străini de topurile Forbes - artista americană ocupă locul al doilea în clasamentul onorariilor anuale primite de cântăreţe, după Beyonce, iar scoţianul a fost desemnat cel mai bine plătit DJ din lume în ultimii doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici