Forbes: Jerry Seinfeld, cel mai bine plătit actor de comedie. Cât a câştigat starul american în ultimul an

Jerry Seinfeld, coautor al serialului TV "Seinfeld", ocupă pentru a patra oară primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de comedie, informează contactmusic.com.

714 afișări
Imaginea articolului Forbes: Jerry Seinfeld, cel mai bine plătit actor de comedie. Cât a câştigat starul american în ultimul an

Forbes: Jerry Seinfeld, cel mai bine plătit actor de comedie (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

În vârstă de 61 de ani, Jerry Seinfeld a obţinut venituri estimate la 36 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2014 - 1 iunie 2015, graţie redevenţelor primite pentru redifuzarea serialului "Seinfeld".

În plus, starul american a obţinut venituri considerabile dintr-o serie foarte profitabilă de spectacole de stand-up comedy şi din serialul său online "Comedians in Cars Getting Coffee".

Kevin Hart a urcat trei locuri faţă de topul de anul trecut şi ocupă poziţia a doua, cu venituri de 28,5 milioane de dolari.

Ventrilocul Terry Fator, un star al spectacolelor din Las Vegas, se află pe poziţia a treia, cu venituri de 21,5 milioane de dolari.

Jeff Dunham şi Russell Peters se află la egalitate pe locul al patrulea, cu venituri de 19 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori de comedie este completat de Aziz Ansari (9,5 milioane de dolari), Louis C. K. (9 milioane de dolari), Gabriel Iglesias (8,5 milioane de dolari), John Bishop (8 milioane de dolari) şi Dave Chapelle (7,5 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici