Forbes:Liza Minnelli, vedeta cu cea mai costisitoare nuntă - Reuters

Actriţa americană Liza Minnelli s-a situat pe primul loc în topul 20 al celebrităţilor care au avut cele mai costisitoare nunţi în ultimii 20 de ani, conform prestigioasei reviste Forbes, informează Reuters.

6 afișări
Imaginea articolului Forbes:Liza Minnelli, vedeta cu cea mai costisitoare nuntă - Reuters

Forbes: Liza Minnelli, vedeta cu cea mai costisitoare nuntă

În realizarea topului, Forbes a luat în considerare doar ceremoniile pentru care au fost disponibile informaţii precise. O nuntă în Statele Unite costă, în medie, 26.800 de dolari, potrivit The Wedding Report, un sondaj realizat anual asupra nunţilor.

Forbes a indicat că, deşi nunţile au fost costisitoare, banii au fost cheltuiţi cu folos pentru că doar 40% dintre celebrităţile situate pe primele 10 locuri în top au divorţat între timp, iar rata anuală a divorţurilor în Statele Unite este de 50%.

Actriţa Liza Minnelli şi producătorul David Gest au avut, în 2002, o nuntă luxoasă care a costat 3,5 milioane de dolari. Cavalerul de onoare al lui Gest a fost cântăreţul Michael Jackson, în timp ce cântăreţul Tony Bennet a făcut atmosferă pentru cei 500 de invitaţi, împreună cu o orchestră formată din 60 de muzicieni. Cei doi au divorţat în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici