Fostul logodnic al actriţei Uma Thurman a cerut în instanţă custodia fiicei lor în vârstă de doi ani

Omul de afaceri francez Arpad Busson, fost logodnic al actriţei Uma Thurman, a cerut marţi, în instanţă, custodia fiicei lor în vârstă de doi ani, Luna, după ce vedeta şi acesta s-au despărţit în luna aprilie.

259 afișări
Imaginea articolului Fostul logodnic al actriţei Uma Thurman a cerut în instanţă custodia fiicei lor în vârstă de doi ani

Fostul logodnic al actriţei Uma Thurman a cerut în instanţă custodia fiicei lor în vârstă de doi ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Omul de afaceri francez Arpad Busson, care s-a despărţit în luna aprilie de Uma Thurman, a depus marţi, la Curtea Supremă din Manhattan, New York, o cerere prin care doreşte obţinerea custodiei fiicei sale şi a actriţei, Luna, în vârstă de doi ani. Motivele disputei dintre Busson şi actriţa americană nu sunt cunoscute, documentele depuse în instanţă nefiind publice, potrivit New York Post.

Actriţa Uma Thurman, în vârstă de 44 de ani, s-a logodit cu Arpad Busson, pentru a doua oară, în 2011, după ce s-au despărţit în 2009. În aprilie anul acesta, cei doi s-au despărţit definitiv.

Busson mai are doi fii, Flynn, în vârstă de 16 ani, şi Cy, în vârstă de 11 ani, cu topmodelul Elle Macpherson.

Uma Thurman, care mai are o fiică, Maya, în vârstă de 16 ani, şi un fiu, Levon, în vârstă de 12 ani, cu fostul soţ, actorul Ethan Hawke, ar fi avut recent o relaţie şi cu regizorul Quentin Tarantino, potrivit relatărilor presei mondene.

În luna august, actriţa a fost fotografiată la braţul unui fost iubit, omul de afaceri André Balazs. De origine maghiară, André Balazs, în vârstă de 57 de ani, este preşedinte şi CEO al André Balazs Properties, o companie care deţine mai multe hoteluri în SUA, precum şi alte proprietăţi imobiliare în New York

În urmă cu mai multe luni, Thurman declara că nu a mai fost atât de fericită de foarte mult timp.

"Sunt mai fericită acum decât am fost de mulţi, mulţi ani. Încerc să am o viaţă personală cât se poate liniştită. Sunt mai puţin obosită acum decât am fost vreodată, cu siguranţă mai puţin decât când eram mai tânără", a declarat Uma Thurman.

Actriţă-fetiş a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman a avut roluri memorabile în "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria "Kill Bill". Printre filmele de referinţă în care a jucat se numără "Legături primejdioase", de Stephen Frears, şi "Producătorii", de Mel Brooks. Ea a apărut, de asemenea, în cinci episoade din serialul "Smash", produs şi difuzat de postul NBC. Cel mai recent rol al său este cel al doamnei H., din filmul "Nymphomaniac", de Lars von Trier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici